Hankintoja ja neulekuulumisia


Tuli tänään käytyä hieman lankakaupoilla. Piti käydä ostamassa vain yks lankakerä huivia varten ja yhdet puikot. No lähti 9 muutaki kerää mukaan ton huivilangan mukaan. 

Regian Bamboo lanka on menossa huiviin. Aloitin tekemään Villapesuohjelman Villapesumosaiikki huivia. Oon purkanu ja alottanu sitä ainaki 5 vai 6 kertaa ja viel ainaki yhen kerran pitäs purkaa ko kiristää toisest reunast inhottavasti. Mutta ehkä se siitä vielä iloksi muuttuu. 

Hot Socks langat oli paikallises lankakaupas alennukses -50% niin pitihän se sitten ottaa niitä ''pari'' kerää. Toi on mulle aivan uus lanka. Saas nähä mitä siitä keksii. Varmaan jotku sukat teen lahjaks tms. 

Toi sininen Regian lanka kans lähti vähä extempero matkaan ko oli -30% alennuksessa. Varmaan teen siitä sukat tai jotain.

Wool me Once lanka lähti aivan vahingossa matkaan. Se vaan huus mulle ko kävin ettimäs pyöröpuikkoja toisesta lankakaupasta.  Löyty myös ne puikot sieltä ja sit lähti sellanen neulakotelo matkaan. Ei tarvi enää säilyttää silmukkamerkkien seassa niitä. 

Ostin myös testiin Scahchenmayr:in Colour Up Special edition lankaa. On 75% villaa ja 25% nylonia. Ihan kivan tuntusta lankaa. Varmaan teen jotku sukat tms tuosta sitten

Tossa alhaalla kuva langoista mitä hankin tänää 


Paita ei oo oikein edistyny mihikää. Paita olis toisen hihan kavennuksia,resoria ja päättelyä vaille valmis.
Oon myös alottanu yhtiä sukkia. Olis viimosia kärkikavennuksia vaille valmis mutta se kuuluisa joku tehny jonku ihme virheen ja 1 puikol on 1 silmukka vähemmän ko muilla. Ei oo oikeen nyt innostan tehä mutta kai se pitäs tehä se valmiiks et sais alottaa paria tolle sukalle

Mutta eipä tässä muuta sen ihmeempää. Syksykin alkaa tehä tuloaan ni voi taa alottaa sen villasukkatehtailun. 

Koittakaa pysyä terveinä.



Kommentit

Suositut tekstit